5 MAYIS DÜNYA EL HİJYENİ GÜNÜ FARKINDALIK ETKİNLİĞİ
08 Haziran 2023

hatırlatılmaktadır.Sadece hastanelerde değil günlük hayatta da insanların el hijyenine dikkat etmesi durumunda enfeksiyon hastalıklarının bir çoğu engellenebilmektedir.
Tüm dünyada 5 Mayıs özel bir gün olup, el hijyenine yönelik etkinlikler gerçekleştirilmektedir.Amacımız el hijyeninin önemini anlatmak ve farkındalık oluşturmaktır.
Çünkü “Temiz Eller Hayat Kurtarır.”

Hastane yönetimimizinde katılarak destek destek verdiği,
El hijyeni farkındalık Etkinlikleri kapsamında tüm kliniklerimiz de haftanın önemi vurgulanmıştır. Enfeksiyon Hemşiremiz tarafından da pediatri kliniğimizde yatan çocuklarımıza el hijyeni eğitimi verilmiştir ayrıca farkındalık oluşturmak amacıyla çocuklarımıza özel hazırlamış olduğumuz renkli el görselleri hediye edilmiştir.
#5mayısdünyaelhijyenigünü

el hijyeni.jpg